Plase actionare verticala

vert-fuggolegesCaracteristica principala a acestor plase este caseta plasata in partea superioara a plasei, in care se strange sita. Aceasta are atat rol de protectie (intrucat pastreaza sita in siguranta pe timpul iernii), cat si rol estetic (ofera eleganta produsului). Caseta plasei este fabricata din aluminiu extrudat si este pozitionata in exteriorul ferestrei.

Cealalta componenta importanta a plasei, care contribuie atat la rezistenta ei, cat si la aspectul foarte placut, este sita din fibra de sticla ignifuga. Aceasta este prevazuta cu ochiuri foarte fine, ceea ce o face foarte eficienta impotriva tuturor insectelor. Acest tip de plasa are ghidaje din aluminiu extrudat cu camera de montaj, de aceea nu necesita precadru. Datorita acestui lucru, este foarte rezistenta si poate fi fabricata pe orice dimensiune.

In partea inferioara, plasele rulou sunt prevazute cu perii, care asigura inchiderea ermetica. Poti opta pentru montarea unei frane siliconice, care previne accidentele si prelungeste durata de viata a plasei. Rolul acestei frane este de a mentine o viteza optima de ridicare a plasei, astfel incat sa nu defecteze mecanismul de actionare.

Desene montaj:

Plasa tip rulou cu caseta de 45x45mm si agatator fix

Plasa tip rulou cu caseta Rondo si agatator fix


Video: