Plase actionare orizontala

orizon-vizszintesCaracteristica principala a acestor plase este caseta pe laterala a plasei, in care se strange sita. Aceasta are atat rol de protectie (intrucat pastreaza sita in siguranta pe timpul iernii), cat si rol estetic (ofera eleganta produsului). Caseta plasei este fabricata din aluminiu extrudat si este pozitionata in exteriorul usii de intrare sau usii de balcon.
Plasa tip rulou cu actionare orizontala se poate executa si cu caseta dubla pentru usi de intrare cu doua canate.

Cealalta componenta importanta a plasei, care contribuie atat la rezistenta ei, cat si la aspectul foarte placut, este sita din fibra de sticla ignifuga. Aceasta este prevazuta cu ochiuri foarte fine, ceea ce o face foarte eficienta impotriva tuturor insectelor. Acest tip de plasa are ghidaje din aluminiu extrudat cu camera de montaj, de aceea nu necesita precadru. Datorita acestui lucru, este foarte rezistenta si poate fi fabricata pe orice dimensiune.

Magnetul din profilul de tragere si de inchidere asigura inchiderea ermetica. Poti opta pentru montarea unei frane siliconice, care previne accidentele si prelungeste durata de viata a plasei. Rolul acestei frane este de a mentine o viteza optima de actionare a plasei, astfel incat sa nu defecteze mecanismul de actionare.

Desene montaj:

Usa simpla cu caseta normala
Usa simpla cu caseta Rondo
Usa dubla cu caseta normala
Usa dubla cu caseta Rondo


Video: