Despre noi

plase-insecteDe ce ALMET GRUP?
Pentru ca ALMET GRUP este mereu in pas cu cerintele si nevoile clientilor, iar experienta si seriozitatea au fost dovedite pe parcursul a 17 ani de activitate.
Daca tot ati montat tamplarie din pvc, aluminiu sau lemn de ce sa nu puneti si plasa contra insectelor ?
In acest sens, echipa ALMET GRUP foloseste sisteme de plasa contra insectelor adaptabile in functie de specificul lucrarii existente sau nou montate (usi si ferestre) si cerintelor dvs.

 

Fenstermoskitonetz

Asa cum v-am obisnuit, utilizam doar materiale de calitate, intr-o gama variata de culori si bineinteles, oferim garantie pentru produsele noastre.
Furnizorii nostri din tara si din UE raspund promp cerintelor nostre oferindu-ne cele mai moderne solutii de proiectare, executie si design la preturi competitive.

 

Oferim consultanta gratuita prin email: office@almet.ro sau tehnic@almet.ro sau la telefon: 0332 405 844

Daca aveti dimensiunile, folosind modulul de calcul pret din acest site, puteti sa va faceti estimarea costurilor si sa alegeti una din variantele care va avantajeaza si apoi sa solicitati informatii suplimentare de la echipa noastra.

 

Eliminati disconfortul creat de tantari, muste, fluturi si compusii chimici pentru distrugerea acestora folosind plasele contra insectelor. Castigati timp si bani montand aceste plase si toata familia dvs. va fi mai linistita si multumita. Nu trebuie sa va mai deplasati la magazin sa cumparati si sa testati produse chimice sau sa achizitionati aparatele electrice speciale cu pastile sau lichide, care in timp dezvolta alergii sau chiar nu sunt disponibile la raft. Investitia se va dovedi utila pentru cativa ani si sanatate dvs. va avea de castigat.

Nu ezitati sa ne contactati, echipa noastra va fi disponibila pentru orice informatie.
Va asteptam,
S.C. ALMET GRUP S.R.L IASI